joi, 3 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 03 Septembrie 2015 ora 14:00


Emisiunea continuă de la ora 14:00 cu dezvăluiri uluitoare! Ce adevăruri vor fi spuse? Ce nu au zis concurenții până acum!

Conflictul monstros dintre Andrada si Radu, inceput in direct, a continuat in pauza de publicitate cu declaratii greu de reprodus!

Roxana: "Nu cred ca relatia dintre Andrada si Cristi va rezista! Andrada m-a acuzat ca am facut afirmatii false si m-a amenintat cu dezvaluiri!"

Ionela: "Chiar daca are o relatie cu Cristi, Andrada inca il iubeste pe Radu!"

Andrada, mesaj pentru Ionela: "Din betie te trezesti. din prostie, niciodata!"

Emisiune: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Un comentariu:

  1. O emisiune urata,construita pe comentariile unor fosti concurenti care nu ar avea ce cauta in programul acestei saptamani .Au adunat personajele controversate care dupa 2-3 saptamani sau luni de aparitie jenanta pe sticla se cred mari dive.Unii dintre ei fiind "izvoare" de scandal chiar din timpul concursului,altii care s-au fofilat cat erau in casa iar dupa iesirea din concurs au prins curaj si mai ales "glas" !!! Urat,foarte urat scandalul dintre Andrada si Radu (nici unul dintre ei nu are nici o scuza !!!),fara sens comentariile rautacioase ale Roxanei,tardive de fel,zambetul cu subantelesuri cat si micile comentarii cu subantelesuri ale lui Catalin !!!
    Tot sezonul 4 a fost un fiasco iar aceasta saptamana care trebuia sa fie cea mai frumoasa parte,...cu gandurile,visele,proiectele noilor cupluri !!!!..............si ce am primit in loc????............circ,scandal,limbaj suburban !!! De 4 zile suntem bombardati de idioteniile scoase pe gura cu rapiditatea unei mitraliere de un descreierat narcisist care se crede Adonis si buricul pamantului !! Nu s-a gasit nimeni sa-l opreasca din contra,...moderatoarea s-a grabit sa-i faca invitatie si pentru zilele urmatoare !!! Urat,urat,urat si degradant si pentru cei ce fac aceasta emisiune si pentru noi telespectatorii care tot speram sa vedem ceva frumos si demn pentru a fi difuzat pentru public!!!

    RăspundețiȘtergere