joi, 1 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 01 octombrie 2015

Paşii îndrăgostiţilor sunt purtaţi pe cărări nebănuite: sentimente ce pareau de neclintit devin mai fraglie ca niciodată!Reproşuri aprige provoacă rupturi între iubiţi, iar tensiuni explozive ameninţă să detoneze situaţii limită!Aflaţi mai multe, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00!

Robert se indoieste de sentimentele Cassandrei! Robert: "O plac pe Cassandra, dar nu stiu daca si ea ma place!" Cassandra: "Robert are un comportament copilaresc!"

Luiza acuza: Lavinia incearca sa forteze impartirea fetelor in grupuri rivale!

Mihaela: "Lavinia nu poate actiona fara ca eu sa nu ii descifrez planurile! Lavinia are ceva personal cu mine!"

Adriana: "Lavinia incearca sa ma faca sa imi cer eliminarea! Lavinia joaca atat de bine incat din victime, noi devenim calai!"

Textul mesajului primit de Ella de la Valentin: "Te implor, spune-i mamei ca sunt bine si ca o sa merg acasa!"

Alexandru s-a dat batut: Nu o mai vrea pe Emilia! Emilia: "Alexandru a grabit lucrurile, mi-a cerut prea repede un raspuns! In timp ce discuta cu mine, privirile lui Alexandru fugeau catre alte fete!"

Opinia lui Valentin:  Liliana nu este femeia pe care el si-o doreste!

Liliana: "Valentin mi-a dezvaluit chiar azi ca femeia potrivita pentru el este Adriana! Nu am gasit nimic la Valentin de care sa ma pot indragosti!"

Portile competitiei se deschid: Se vor lua decizii dificile! Ella, in fata unui pas decisiv! Ella a decis: Parcursul ei in competitie s-a incheiat! Lacrimi amare curg pe obraii concurentilor in urma deciziei luata de Ella!

Robert acuza: Valentin este vinovat pentru plecarea Ellei! Robert: "Cand Valentin a vazut ca Ella nu arata asa cum isi doreste, s-a dus la alta fata! Este un om fals! Liliana inca are sentimente pentru fostul iubit, de aceea nu vrea o relatie cu Valentin! S-a apropiat de Liliana pentru ca este votata! Liliana l-a refuzat pe Valentin pentru ca si-a dat seama ce fel de om este! Nici Cassandra nici Ana-Maria nu au taria de caracter sa-si recunoasca afirmatiile!"

Ana-Maria: "Valentin nu trebuia sa-i dea Ellei sperante false!"

Valentina: "Ella a suferit foarte mult din cauza lui Valentin!"

Ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Ora 14:00: Partea 1, Partea 2, Partea 3 si Partea 4

Inregistrari din pauzele de publicitate:

sursa: youtube com
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu