luni, 5 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 05 octombrie 2015

Weekend-ul a trecut, o nouă săptămână a început! Se poartă discuţii cu iz de strategie, nemulţumiri bine ascunse ies la iveală, iar fiorii iubirii sunt înlocuiţi de cuvinte grele! Ce se petrece în sufletele concurenţilor? Aflaţi mai multe, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00!

Adriana sustine ca Luiza i-a propus sa faca un cuplu cu Tudor pentru a merge impreuna in Dubai! Adriana a acceptat planul Luizei pentru a se razbuna pe anumite fete!

Oana: "Tudor este un baiat frumos, dar nu si un barbat puternic! Nu stie ce-si doreste!"

Adriana: "Doamna Virginica sta cu ochii pe mine in permanenta!"

Virginica: "Adriana este o fata cu inima de gheata!"

Natasa acuza: Luiza incearca sa-si impuna dominatia asupra fetelor! Natasa: "In ultima perioada doamna Luiza ma cam sacaie!"

Eduard: "Robert trebuia sa gandeasca inainte sa actioneze! Robert a recunoscut ca s -a pripit atunci cand a format un cuplu cu Cassandra!"

Sambata seara, concurentii s-au bucurat de doua ore fara camere si lavaliere! Ce s-a intamplat in cele doua ore petrecute fara camere si lavaliere?

Concurentii sunt socati: Cosmin a renuntat la Crina pentru Cassandra!

Cosmin: "Cassandra mi-a spus ca m-a placut de la bun inceput si ca ar vrea sa formam un cuplu, dar eu am refuzat! Ma tem ca, daca relatia noastra continua, intre mine si Crina se instala monotonia! Crina este o iubita posesiva! O vreau pe Cassandra! Daca nu-mi spunea Cassandra ca ma place, eram si acum cu Crina!"

Cassandra: "Il plac pe Cosmin din prima zi de competitie! Cosmin, astept un raspuns de la tine! Vrei sa formam un cuplu sau nu?" Crina isi averizeaza fostul iubit: "Trebuie sa deschida bine ochii!"

Ana-Maria: "Cosmin nu stie ce vrea de la viata!"

Robert: "Cassandra a venit in competitie doar pentru a se afirma!"

Ora 11:15: Partea 1, Partea 2, Partea 3 si Partea 4

Ora 14:00: Partea 1, Partea 2, Partea 3 si Partea 4

Inregistrari din pauzele de publicitate:

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu