miercuri, 30 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 30 septembrie 2015

Flacăra rivalităţilor arde tot mai puternic, iar şoaptele de iubire sunt înlocuite de reproşuri dure! Se spun cuvinte grele, replici acide circulă nestingherit, iar dragostea este scoasă la mezat! Descoperiţi cele mai proaspete evenimente din competiţie, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00!

marți, 29 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 29 septembrie 2015

Orice este permis în dragoste şi in război, iar luptele dintre concurenti se intetesc!
Nimeni nu vrea să rămână de căruţă, iar tensiunile devin greu de controlat!
Aflaţi mai multe, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00!

luni, 28 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 28 septembrie 2015

Drumul concurenţilor pe calea iubirii continuă, dar nu toţi păşesc în unison!
Gelozia îşi arată hidosul chip, iar dorinţele amorezilor se schimbă de la o clipă la alta!
Descoperiţi cele mai picante detalii din competiţie, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00!

duminică, 27 septembrie 2015

O fosta concurenta MPFM face dezvaluiri incredibile

"Sunt o fosta concurenta care a avut ghinionul sa fie detzinuta in lagarul MPFM.. Da, da…ati citit bine. Pentru cine nu a facut armata sau puscaria, cateva luni sau un an in ograda MPFM-ista pot fi echivalente cu viata la penitenciar. Unul bine pazit si condus cu strasnicie de niste veritabili gardieni din staff…

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Gala Mireasa pentru fiul meu din 26 septembrie 2015

De curand, in Casa Baietilor a fost surprinsa o discutie secreta! Declaratiile lui Emanuel va vor lasa fara cuvinte: „Mult de trait nu mai am…” Continuarea, o veti descoperi in gala de azi! Pe urmele unei ipoteze infioratoare, il veti gasi pe fostul iubit al Lilianei! Povestea continua intr-un mod halucinant! Este Cassandra insarcinata? Cel de-al doilea test va va oferi rezultatul concret! Cat despre presupusul tata al copilului, Stefan revine cu dezvaluiri naucitoare! Nici mama Cassandrei nu se lasa mai prejos, aducand in discutie detalii incredibile despre presupusele afaceri necurate ale lui Stefan! Pentru Loredana si Marius, ziua de astazi ar putea fi ultima petrecuta in competitie! Inca ii mai puteti vota pe: www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro/ Nu ratati Finala Saptamanii, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

marți, 22 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 septembrie 2015 ora 14:00

Seria dezvăluirilor cutremurătoare continuă: ce concurentă este de fantomele trecutului?
Tensiunile ating cote incredibile, iar rivalităţile cutremură casa fetelor, astăzi, de la ora 14:00!

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 septembrie 2015 ora 11:15

Tensiunile dintre concurenţi ating cote alarmante! Au apărut primele grupuri rivale!
Descoperiţi cele mai proaspete evenimente din competiţie, ce consecinţe au avut evenimentele de la Finala Saptamanii trecute, dar şi alte subiecte incendiare!

sâmbătă, 19 septembrie 2015

Gala Mireasa pentru fiul meu din 19 septembrie 2015 ora 17:00

Întrebări imposibile primesc răspunsul mult aşteptat! Momente cumplite îi aşteaptă pe concurenţi: se fac nominalizări! Cine nu mai este dorit în competiţie?

Gala Mireasa pentru fiul meu din 19 septembrie 2015 ora 14:00

Urmează dezvăluiri uluitoare! Veşti demult aşteptate sosesc!
Declaraţii fierbinţi ies la iveală! Săruturi pasionale sunt descoperite! Se fac primii paşi pe drumul iubirii?

luni, 14 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 septembrie 2015 ora 14:00

De la ora 14:00 emisiunea vă aduce imagini de infarct! Ce reacții s-au stârnit în casă? Ce s-a întâmplat la petrecere? Nemulțumirile au luat amploare!

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 septembrie 2015 ora 11:15

Concurenţii au pornit deja pe drumul iubirii, dar cine a făcut primul pas? Descoperiţi în câteva minute priviri stăruitoare, cuvinte incitante şi săruturi incendiare!

sâmbătă, 12 septembrie 2015

Gala Mireasa pentru fiul meu din 12 septembrie 2015 ora 17:00


De la ora 17:00 Prima Finală Săptămânală a sezonului continuă cu decizii importante! Ce se va întâmpla cu Lavinia și cu Emanuel?

Gala Mireasa pentru fiul meu din 12 septembrie 2015 ora 14:00

De la ora 14:00 ne vedem în Prima Finală Săptămânală a acestui sezon! Decizii importante se vor lua! Conflictele au invadat casele concurenților! O poveste cutremurătoare va fi dezvăluită!

luni, 7 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 07 septembrie 2015 ora 14:00

Noul sezon aduce și noi conflicte! Ce se ascunde în inimile băieților? Cum a decurs prima seară în casa fetelor? Ce dificultăți au întâlnit ele? Vedem primele discuții dintre concurenți în câteva momente!

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 07 septembrie 2015 ora 11:15


De la ora 11:15 veți vedea cum s-au acomodat noii concurenți! Ce neînțelegeri au existat între băieți? Ce conflicte au răsunat în casa lor, încă din prima seară?

Loredana (26 ani) din Bucuresti - MPFM 5


Lorena vine din Bucuresti si are 26 de ani. Se considera ca fiind o persoana ambitioasa, pozitiva, realista si increzatoare in propriile forte.

Crina (20 ani) din Iasi - MPFM 5


Crina vine tocmai din Iasi si are 20 de ani. Se descrie ca fiind o persoana sociabila, zambareata, este mandra ca este de la tara. In timpul liber ii place sa se uite la filme,

Ella (20 ani) din Italia MPFM 5


Ella are 20 de ani si a venit de peste mari si tari pentru a-si gasi alesul, tocmai din Sicilia, Italia. Cauta un sot brunet, sincer, dar conteaza si modul lui de a vorbi.

Alexandru (20 ani) din Sibiu - MPFM 5


Alexandru vine din Sibiu si are 20 de ani. Printre calitatile sale se numara: fidelitatea si romantismul. Isi doreste sa intalneasca o fata cuminte, romantica, fidela, cu ochii caprui si care sa il respecte.

Nicolae (30 ani) din Constanta - MPFM 5


Nicolae vine din Constanta si are 30 de ani. Se descrie ca fiind o persoana cu simtul umorului, ambitioasa si romantica.

Marius (35 ani) din Constanta - MPFM 5



Marius are 32 de ani si vine din Constanta. Crede in dragoste la prima vedere dar stie ca de obicei nu tine. Sustine ca inscrierea la emisiune a fost o nebunie.

Alin (21 ani) din Bucuresti - MPFM 5




Alin are 21 de ani si este din Bucuresti. Este un baiat sensibil, iubitor si plin de speranta. Hobby-urile lui sunt fotbalul si tenisul de camp.

Valentina (25 ani) din Baia-Mare - MPFM 5



Valentina vine din Baia-Mare si are 25 de ani. Se descrie ca fiind o persoana cu simtul umorului foarte dezvoltat.

Constantin (30 ani) din Sibiu - MPFM 5




Constantin are 30 de ani si este din Talmaciu, judetul Sibiu. Concurentul este de meserie barman-ospatar. Este de parere ca

Emanuel (31 ani) din Targu Secuiesc - MPFM 5


Emanuel are 31 de ani si vine din Targu Secuiesc. Este de etnie maghiara, dar s-a nascut in Romania. Emanuel se considera un tip destul de pozitiv.

Florentina (19 ani) din Ramnicul Valcea - MPFM 5


Florentina are 19 ani si vine din Ramnicu Valcea. Florentina isi doreste un sot intelegator, iubitor, respectuos si atent.

Emilia (24 ani) din Chisinau - MPFM 5




Emilia vine din Chisinau si are 24 de ani. Iubeste sa comunice si sa glumeasca. Nu ii place sa se certe, dar spune ca niciodata nu lasa de la ea.

Ciprian si doamna Virginica - MPFM 5



Ciprian este cel de-al doilea baiat intrat in Casa Mireasa pentru fiul meu, are 31 de ani si a venit insotit de mama lui, doamna Virginica, de 58 de ani. Cei doi sunt din Galati.

Cassandra ( 18 ani) din Ploiesti - MPFM 5



Cassandra are 18 ani si vine din Ploiesti. De profesie este dansatoare de striptis la bara si dansuri orientale.

Liliana ( 23 ani ) din Bucuresti - MPFM 5



Liliana are 23 de ani si vine din Bucuresti. Considera drept calitati frumusetea, sensibilitatea si timiditatea, iar cel mai mult ii place sa picteze.

Mihaela( 30 ani ) din Constanta - MPFM 5


Mihaela are 30 de ani si vine din Constanta in cautarea sufletului pereche. A absolvit Facultatea de Drept. Se descrie ca fiind o fire ambitioasa, prietenoasa si iubitoare.

Robert (19 ani) din Bucuresti - MPFM 5



Robert are 19 ani si este din Bucuresti. Este sportiv, obtinand mai multe medalii la rugby si la karate. Robert isi doreste de la Mireasa pentru fiul meu sa traiasca o noua experienta si sa-si faca o relatie.

Valentin (22 ani) din Botosani - MPFM 5



Valentin are 22 de ani si vine din Botosani. Calitatile lui cele mai importante sunt sinceritatea si perspicacitatea. Hobby-urile lui sunt tenisiul de masa si cel de camp. Isi doreste sa intalneasca persoane sincere si cu principii.