joi, 15 octombrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 15 octombrie 2015

Noi capitole vor fi scrise în marea carte a iubirii! Dulci sentimente sunt ameninţate de războaiele dintre rivali, priviri sfredelitoare primejduiesc o relaţie ce pare bine închegată, iar furia unui concurent ameninţă să distrugă totul în cale! Va triumfa dragostea? Aflaţi astăzi, de la ora 11:15 si 14:00!

Lacrimi amare curg fara incetare pe obrajii Emiliei!

Emanuel: "Daca n-ar  fi fost filmati, multi ar fi reactionat mult mai grav! Regret ce am spus, dar nu in totalitate! Sunt un om deosebit de orgolios!"

Constantin: "Emanuel este condus  de frustrari, nu stie sa piarda!"

Natasa: "Nu cred in regretele lui Emanuel! Emanuel nu stie sa accepte ca exista situatii in care nu primesti ce doresti!"

Mihaela: "Emanuel nu este un om rau, dar m-a jignit enorm!"

Eduard: "Ma tem ca nu o voi iubi pe Lavinia asa cum ma iubeste ea!"

Lavinia: "Orice s-ar intampla, ii voi fi alaturi lui Eduard! Valentin si Adriana s-au cunoscut inainte de startul competitiei!"

Mihai: "Valentin s-a promovat inainte de startul competitiei!"

Liliana: "Lui Valentin ii place statutul  de cuceritor, vrea sa fie placut de toate fetele! Foloseste aceeasi metoda pentru a o cuceri pe Adriana pe care a folosit-o cu mine! Valentin este o persoana falsa! Mihai ar merita sa fie pe primul loc in clasament in locul lui Valentin!"

Emilia: "Nu cred ca relatia dintre Adriana si Valentin va rezista dupa incheierea competitiei! Adriana are nevoie de un barbat in toata firea, nu de Valentin!"

Ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

Ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

Inregistrari din pauzele de publicitate:

sursa: youtube com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu